elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina coberta de Xirivella obri temporada amb l'obertura per al bany lliure del vas xicotet

La piscina coberta de Xirivella obri temporada amb l'obertura per al bany lliure del vas xicotet

  La piscina coberta va obrir la nova temporada 2018-2019 dilluns passat 3 de setembre, amb la novetat de l'obertura per a bany lliure del vas xicotet.

  Amb esta obertura s'eliminen les restriccions horàries que imposava la falta d'un segon socorrista en l'anterior contracte de socorrisme, contracte que venia arrossegant-se, per la seua durada, des de les restriccions imposades pel govern anterior. Així doncs, les tanques que impedien l'accés al vas xicotet ja s'han eliminat. Per tant, excepte en els horaris de celebració de cursets en el vas xicotet, la resta de l'horari, des de les 08.00 h fins a les 21.00 h de dilluns a divendres, i des de les 09.00 h a les 14.00 h els dissabtes, és possible tornar a disfrutar del vas d'esplai de la Piscina Coberta.

  En paraules del regidor d'Esport, Rubén Langa, "des de la nostra regidoria estem molt satisfets que els veïns i veïnes puguen novament disfrutar del bany lliure en el vas xicotet de la piscina coberta. El nombre d'usuaris de la instal·lació és molt bo, la qual cosa demostra que el grau de satisfacció és alt i que la gestió de la piscina coberta municipal és l'adequada, objectiu fonamental d'aquesta regidoria".

  L'oferta de cursos de natació 2018-2019 que va començar el 10 de setembre ha resultat un èxit rotund, arribant a completar la inscripció de tots els cursos oferits en la piscina. Això és degut a l'ampli ventall d'activitats que s'ofereixen per a totes les edats, tant per a bebés com per a xiquets i xiquetes, joves, adults i tercera edat. A més, entre els diferents cursos que s'ofereixen distingim també aquells dirigits a persones discapacitades, terapèutics, macronatació i aeròbic aquàtic.

  "L'Ajuntament continua apostant per les activitats esportives i la vida saludable en el nostre municipi, i per a aconseguir-ho hem de traure el màxim rendiment a les instal·lacions esportives municipals" conclou Ricard Barberà, alcalde de Xirivella.

  Pujar