elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ecoparc Mòbil de l'EMTRE arriba a Xirivella del 23 al 25 de juliol

L'Ecoparc Mòbil de l'EMTRE arriba a Xirivella del 23 al 25 de juliol

  Els pròxims dies 23, 24 i 25 de juliol arriba a Xirivella el camió de l'Ecoparc Mòbil de l'EMTRE, el servei de recollida de residus tòxics domèstics. Se situarà en la Plaça Gerardo Garcés amb horari de dilluns a dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

  L'Ecoparc Mòbil de l'EMTRE deixarà en un principi abocar tot allò que el ciutadà duga, sempre que estiga relacionat amb productes produïts a casa. A més a més de complir la seua funció de recollida, la presència d'aquest camió de l'Ecoparc Mòbil tindrà principalment una funció informativa, ja que és essencial ajudar a donar a conéixer aquest servei entre el veïnat del nostre municipi i promoure la seua utilització.

  Cal recordar que este servei d'Ecoparc Mòbil de l'EMTRE se suma al servici regular d'Ecoparc Mòvil que està funcionant a Xirivella des de finals de l'any 2015 durant tot l'any; tres dies per setmana (dilluns, dimecres i divendres) i se distribueix en 12 punts situacionals per tot el municipi amb freqüència quinzenal: la primera quinzena del mes al matí, i la segona a la vesprada.

  L'Ecoparc Mòbil es tracta d'un servei de recollida de residus tòxics domèstics de l'Ajuntament de Xirivella que facilita la possibilitat de desfer-se dels residus domèstics perillosos o tòxics sense haver de desplaçar-se a l'ecoparc fixe.

  Amb aquest servei, i fent bon ús tots d'ell, podrem aconseguir viure en un poble més net, aprofita'l.

  Pujar