elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 400 corredors van participar en la XXIII Mitja Marató Ciutat de Xirivella

Més de 400 corredors van participar en la XXIII Mitja Marató Ciutat de Xirivella
  MÉS FOTOS
  Més de 400 corredors van participar en la XXIII Mitja Marató Ciutat de Xirivella - (foto 2)
  Més de 400 corredors van participar en la XXIII Mitja Marató Ciutat de Xirivella - (foto 3)

  Diumenge passat 4 de novembre, 432 atletes es congregaren en l'avinguda de la Constitució de Xirivella per a participar en la XXIII Mitja Marató. El bon oratge va permetre començar l'esdeveniment a les 10.00 h i viure la prova en un ambient festiu i esportiu que van poder disfrutar tant participants com públic assistent, qui va animar els corredors amb entusiasme.

  La Mitja Marató ha sigut organitzada per l'Ajuntament de Xirivella, regidoria d'Esports que dirigeix Rubén Langa, i el Club d'Atletisme Peus Lleugers.

  Els esportistes van córrer pels carrers del nostre municipi en un recorregut de dues voltes amb un total de 21,097 km. Com és habitual Recadero Agulló va ser l''speaker' de la carrera encarregat d'animar-la.

  Pel que fa als resultats de la categoria sènior, en la secció femenina la primera classificada va ser Olga García Santamaría, amb un temps d'1:35:34; la segona posició la va ocupar l'atleta Ester Clausell Tirado (Club Tarongetes) amb 1:36:52; i Sandra Piera Ruiz va completar el pòdium femení amb una tercera posició i un temps d'1:38:19.

  En la secció masculina, el primer classificat i guanyador de la Mitja Marató Ciutat de Xirivella 2018 va ser Javi Lozano Velasco, amb un magnífic temps d'1:14:42; la segona posició va ser per a Francesc Cayo Vilar (C.A La Vall de Sego) i un temps d'1:14:44; i finalment, altre atleta d'este mateix club, va ser el tercer classificat masculí, Gabriel Hernández Tur, amb un temps d'1:15:00.

  Per altra part, els guanyadors locals que van rebre el seu merescut guardó van ser Ignacio Feijoo Arnau (1:28:21) i Vanessa Garcia Vidal, de Clockwork Running (1:57:31).

  Un any més, els participants de la Mitja Marató van demostrar el seu esforç, voluntat, estima i entusiasme per l'esport. Enhorabona!

  Pujar