elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la Dipu et Beca 2019 en Xirivella

Comença la Dipu et Beca 2019 en Xirivella

  Un estiu més comença una experiència laboral per a 15 estudiants residents de Xirivella. Hui, l'alcalde de municipi, Michel Montaner, la regidora de Transparència i Informació, Águeda Ferrandis, el regidor de Cultura i Benestar Social, Roberto Romero, i el regidor d'Administració General, Rubén Langa, han donat la benvinguda als becaris que estaran els mesos de juliol i agost treballant a l'Ajuntament.

  La corporació els ha rebut i aprofitat l'ocasió per a donar uns consells de cara a estos mesos de treball en l'Administració Pública, a més d'animar-los a plantejar-se objectius i complir-los durant l'etapa estival.

  Enguany, gràcies a este programa de la Diputació, s'han oferit beques específiques i de caràcter general per a estudiants de graus universitaris i de cicles formatius, amb una dotació econòmica de 500 € mensuals. Entre els perfils demandats es troben:

  - CFGS d'Administració de Sistemes Informàtics en xarxes. 1 Beca a informàtica.

  - CFGM o CFGS de l'àrea administrativa. 8 beques a:

  • Tributs.
  • Educació.
  • ADL.
  • Serveis Socials.
  • Cultura.

  - Grau en Informació i Documentació. 1 Beca a la biblioteca.

  - Grau en Gestió i Administració Pública, o CFGM o CFGS de l'àrea administrativa. 1 Beca en el Gabinet d'Informació.

  - CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o CEFS en Integració Social. 1 Beca en Joventut que prové de les beques genèriques.

  - Grau en Periodisme. 1 Beca que prové de les beques genèriques.

  - Grau en Comunicació Audiovisual. 1 Beca.

  - CFGS en Animació Sociocultural i Turisme, o grau de Mestre en Educació Infantil, o grau de Mestre en Educació Primària en diversos departaments.

  Pujar