elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ximo Puig és clar: hi haurà restriccions si empitjora la situació

Ximo Puig és clar: hi haurà restriccions si empitjora la situació
  • El president es mostra "molt preocupat" per l'evolució del coronavirus en la Comunitat Valenciana

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que anirà analitzant el ritme de la pandèmia diàriament per a decidir si hi haurà possibles noves restriccions, depenent de si augmenten les hospitalitzacions de coronavirus.

Puig es mostra “molt preocupat” per l'augment de la incidència en la Comunitat aquests últims dies. Com sempre, el President ha demanat prudència a la ciutadania, especialment a la més jove, ja que la pandèmia no ha acabat encara.

“Que ningú pense que l'hem superada. És cert que ara afecta als joves i que té menys incidència o estrès hospitalari, però hi ha persones joves que entren en hospitals i moltes altres persones que poden ser infectades d'altres trams de població”, ha alertat Puig.

Com ja va informar elperiodic.com, La imparable pujada de contagis en els últims dies en la Comunitat Valenciana ha fet canviar dràsticament la situació d'estabilitat que vivia la regió. Per això, la Comunitat Valenciana ja va tirar el fre a la desescalada la setmana passada, anunciat que les restriccions es mantindrien, almenys, fins a 15 de juliol i no es descarta ajornar-les fins a finals de mes.

Pujar