elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes treballa en el projecte d'un sender interurbà que se sumarà a l'oferta turística

    L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la definició d'un sender interurbà que connectarà el nucli marítim amb la població i que se sumarà als diferents itineraris que formen part de l'oferta turística del municipi.

    Aquesta iniciativa, impulsada per les regidories de Turisme i Medi Ambient, oferirà a veïns i visitants una nova ruta que discorrerà pel Camí Vell de la Mar, Ràfol, Palmeral i Moncofa fins a arribar a la localitat, trajecte que podrà realitzar-se a peu o amb bicicleta i que afavorirà la mobilitat sostenible.

    En les properes setmanes s'instal·laran els senyals que marcaran aquest nou sender, el qual també naix amb la voluntat de cohesió entre els dos nuclis urbans. En matèria turística, aquest itinerari augmenta les possibilitats d'oci saludable i s'afegeix a altres rutes com el Sender Blau, reconeixement obtingut l'any passat per la creació d'un itinerari totalment accessible que uneix la Platja de les Cases amb el mirador de la platja natural recorrent punts com la passarel·la o les microreserves de flora.

    Pujar