elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes realça en Fitur la seva gastronomia i la seva idoneïtat per a albergar esdeveniments esportius

Xilxes realça en Fitur la seva gastronomia i la seva idoneïtat per a albergar esdeveniments esportius

    L'Ajuntament de Xilxes ha assistit a la Fira Internacional de Turisme, esdeveniment en el qual ha realçat la seva gastronomia i la seva idoneïtat per a albergar esdeveniments esportius, a més de continuar promocionant el municipi com a referent en l'àmbit del turisme inclusiu i familiar.

    L'alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor de Turisme, Alberto Ferrando, i els regidors José Manuel Navarro, Erik Segarra i Sergi Alejos han participat en l'acte de presentació de la localitat, que ha tingut lloc en l'estand de la Comunitat Valenciana.

    L'equip de govern ha mostrat els principals atractius del municipi amb la projecció de dos vídeos promocionals que recullen reclams com la platja, el patrimoni històric, l'entorn natural, les tradicions, l'oferta cultural, la gastronomia o la seva idoneïtat per a la celebració d'esdeveniments esportius. A més, també han presentat una nova guia de comerç que aglutina els diferents bars i restaurants per a acostar al visitant els establiments hostalers, la qual s'ampliarà a la resta de serveis.

    La presència del municipi en les principals fires forma part d'una estratègia turística basada en un turisme sostenible que aposta per elements diferenciadors com a reclam per a atraure visitants i dinamitzar l'economia local. De fet, en la present legislatura s'ha impulsat un ampli ventall de recursos per a les persones amb discapacitat i s'han obtingut els reconeixements 'Platja Inclusiva: sol i mar per a tots' i 'Sender Blau'.

    Pujar