elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes presenta en Fitur la seua nova APP turística per a apropar l’oferta als visitants

Xilxes presenta en Fitur la seua nova APP turística per a apropar l’oferta als visitants
  • L'APP ‘Xilxes Virtual Tourist Info’ ja està disponible en les plataformes Apple i Android

L'Ajuntament de Xilxes ha presentat en la Fira Internacional de Turisme FITUR 2020 la seua nova APP turística amb l'objectiu de facilitar als visitants noves formes de connexió virtual que els apropen als recursos turístics del municipi des del propi telèfon mòbil.

L'acte de presentació s'ha celebrat en l'estand Castelló-Mediterrani, on l'alcalde de Xilxes, José Martínez, la regidora de Turisme, Mayte Pines, i Adolfo Beato en representació de l'empresa creadora de l'APP, han explicat les característiques i serveis que ofereix aquesta oficina de turisme virtual que ja està disponible en les plataformes Apple i Android.

A més, a través de la presència de Xilxes en Fitur el públic de la fira també ha pogut conèixer l'àmplia oferta turística de la població, els eixos bàsics de la qual són el turisme inclusiu i familiar.

L'APP ‘Xilxes Virtual Tourist Info’ ha estat desenvolupada mitjançant l'obtenció d'una subvenció de Turisme Generalitat Valenciana, l'import de la qual és de 2.076 euros, i amb una aportació municipal aproximada de 1.000 euros.

Pujar