elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes prepara el III Mercat Agrari de Producte Local junt als agricultors

    L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la preparació de la tercera edició del Mercat Agrari de Producte Local junt als agricultors participants en aquesta iniciativa que persegueix facilitar la venda de fruites i verdures directament del camp i sense intermediaris.

    El regidor d'Agricultura, Erik Segarra, ha mantingut una reunió amb els agricultors, en la qual s'ha acordat l'inici del mercat per al proper 30 de juny i s'ha abordat la possibilitat de diferents activitats per a la seva dinamització.

    Aquest esdeveniment, que se celebrarà els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores, s'instal·larà aquest any en el solar de l'Av. Xilxes del nucli marítim situat enfront de la ubicació habitual, el qual ha estat cedit gratuïtament al consistori i permetrà disposar d'instal·lacions fixes.

    Aquesta iniciativa, impulsada per l'equip de govern, es durà a terme per tercer any consecutiu durant els mesos d'estiu a la zona marítima amb l'objectiu d'aprofitar l'afluència de visitants i posar en valor la qualitat del producte conreat en el municipi.

    Pujar