elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes oferirà servei nocturn de platja accessible el 9 d'agost

  L'Ajuntament de Xilxes oferirà servei nocturn de platja accessible el proper 9 d'agost, proposta impulsada per la Regidoria de Turisme que pretén sumar atractius a l'oferta de turisme inclusiu de la localitat.

  L'activitat s'iniciarà a les 20:30 hores i el servei s'estendrà fins a les 00:30, franja en la qual els monitors d'aquesta àrea ajudaran a aquestes persones a gaudir d'un bany a la platja.

  A més, el consistori habilitarà servei de taules, cadires i llum perquè els usuaris puguen gaudir d'un sopar de 'pa i porta'.

  Aquest estiu també s'ha instal·lat una zona de bany per al descans en aquesta mateixa platja, infraestructura facilitada per l'Agència Valenciana de Turisme que busca millorar l'experiència dels banyistes baix criteris d'accessibilitat i inclusivitat.

  A més, la instal·lació de dos parcs inclusius en el Passeig Marítim o la iniciativa la 'Ruta dels Sentits' també forma part de l'oferta turística. Així mateix, la distinció 'Platja inclusiva: sol i mar per tots' ha convertit el litoral de Xilxes en destinació preferent per a les persones amb algun tipus de discapacitat.

  Pujar