12 de juliol de 2020 12/7/20

Xilxes impulsa una campanya de conscienciació per a la recollida dels excrements de mascotes

Xilxes impulsa una campanya de conscienciació per a la recollida dels excrements de mascotes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes impulsa una campanya de conscienciació per a la recollida dels excrements de mascotes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha impulsat una campanya de conscienciació dirigida als propietaris dels gossos que busca informar sobre l'obligatorietat de recollir els excrements en la via pública per mantenir net el municipi i sensibilitzar en el civisme.

  A més, aquesta acció de la Regidoria de Serveis Municipals també dóna a conèixer les sancions econòmiques contemplades en l'Ordenança Municipal Reguladora de la Tinença d'Animals de Companyia per no recollir excrements d'animals en la via pública, que suposen multes de 30'05 fins als 601'01 €.

  La campanya ha consistit en la col·locació de diferents cartells informatius amb els quals es pretén afavorir un comportament responsable i atendre les peticions de la ciutadania per la falta de salubritat en algunes zones de la població.

  En aquest sentit, l'Ajuntament ha dut a terme diferents iniciatives com la instal·lació d'un parc caní en el nucli marítim i el desenvolupament d'una campanya de repartiment de recollidors de cartró, així com una xerrada-col·loqui als alumnes del CEIP Lluís Vives.

  Pujar