22 de gener de 2021 22/1/21

Xilxes celebrarà les festes del Crist del 14 al 23 de setembre

    L'Ajuntament de Xilxes celebrarà les festes del Santíssim Crist de la Jonquera del 14 al 23 de setembre, festejos organitzats per la Regidoria de Festes en col·laboració amb diferents associacions i penyes del municipi.

    Divendres que ve arrancaran les festes en honor al patró amb l'acte de la presentació de la regina i les dames, en el qual prendran possessió del seu càrrec iniciant així l'any festiu.

    La música, el sopar popular de carn de bou i els actes taurins seran part indispensable de les celebracions. Així mateix, aquest any els festejos tornen a estar marcats per l'elevada participació de les diferents penyes taurines, que patrocinen els bous que s'exhibiran entre setmana, junt a altres 4 de l'Ajuntament, entre els quals destaquen ferros de ramaderies com Arauz de Robles i Las Ramblas.

    Les activitats infantils i esportives, l'actuació de l'orquestra Liverpool o el concert de la Unió Musical Santa Cecilia, que es dedicarà a la música mexicana, completen una programació que durant 9 dies oferirà actes per a tots els públics.

    Pujar