elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Personal de l'Ajuntament i la Policia Local realitzen un curs per a utilitzar el desfibril·lador

Personal de l'Ajuntament i la Policia Local realitzen un curs per a utilitzar el desfibril·lador

    Els agents de la Policia Local de Xilxes i personal de l'Ajuntament han realitzat un curs per a utilitzar el desfibril·lador amb l'objectiu de dotar de coneixements bàsics a les diferents àrees del consistori per a prevenir la mortalitat en situacions d'emergència relacionades amb malalties cardíaques.

    Els 13 assistents al curs han rebut una formació teòrica i pràctica orientada a l'ús d'aquestos aparells capaços de reiniciar la respiració després d'una parada cardiorespiratòria.

    Des de la Regidoria d'Interior s'ha impulsat una segona edició d'aquest curs per a reciclar i dotar de coneixements als nous agents, després de la realització d'aquest mateix taller l'any passat. A més, enguany s'ha ampliat aquesta sessió a personal de la Brigada Municipal, Serveis Socials i Administració General.

    En l'actualitat, l'Ajuntament de Xilxes disposa d'un desfibril·lador semiautomàtic, que es va incorporar a l'ús de la Policia Local del municipi després de la signatura d'un conveni amb el Xilxes Club de Futbol, que ha permés ampliar aquest servei a tota la ciutadania.

    Pujar