elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Barrachina posa en valor el "motor del canvi" que Ismael Minguet garanteix a Xilxes

Marta Barrachina posa en valor el "motor del canvi" que Ismael Minguet garanteix a Xilxes
  • El candidat a l'alcaldia presideix un esmorzar amb interventors i apoderats que compta amb la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, com a convidada

MÉS FOTOS
Marta Barrachina posa en valor el "motor del canvi" que Ismael Minguet garanteix a Xilxes - (foto 2)

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha posat en valor hui a Xilxes el "motor del canvi" que Ismael Minguet representa al costat d'un "equip que malbarata potencial i grans idees, les que aquest gran municipi reivindica". "Aquest és el futur de Xilxes", ha declarat.

Minguet, candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes ha organitzat un esmorzar amb interventors i apoderats per a "reconéixer l'obstinació, discret i callat, de punts i tants veïns que treballen per un projecte en el qual la llibertat i el respecte a les idees és vertebral".  A ell han assistit, entre altres, el senador i regidor de Xilxes, Vicente Martínez Mus, el cap de llista del PPCV a la Generalitat Valenciana per Castelló, Alberto Fabra, així com els diputats autonòmics del PPCV Rubén Ibáñez i Beatriz Gascó.

A Xilxes, "tots els veïns tenen cabuda en aquest projecte perquè tots els ciutadans, cadascun amb les seues idees, són un motor de canvi, el que cada vegada més veïns demanden al carrer", tal com ha considerat Minguet. "I precisament el que hui reconeixem és aqueix valor, el de les bases, el de la lleialtat que desenes de ciutadans tenen amb aquest projecte i que sense la seua ajuda no seria possible".

En efecte, tal com ha manifestat la presidenta provincial del PPCS, "els nostres militants són el múscul d'aquest partit, el motor d'un projecte que és garantia del canvi que Xilxes, la nostra província i la nostra Comunitat necessiten". "I estem decidits a treballar sense descans perquè Xilxes, de la mà d'Ismael Minguet, avanç per a garantir als veïns els recursos que necessiten, les oportunitats que demanden i el benestar que mereixen", ha conclòs la presidenta provincial del PPCS.

Pujar