elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Òrgan Gestor de Platges de Xilxes aprova elaborar una planificació cronològica sobre el condicionament de platges

  • La sessió ha donat llum verda al Pla de Contingència de Platges 2020 adoptat amb motiu del COVID-19, que ha aconseguit resultats satisfactoris

L'Ajuntament de Xilxes ha celebrat l'Òrgan Gestor de Platges, sessió en la qual s'ha aprovat l'elaboració d'una memòria cronològica de les actuacions a realitzar en el condicionament de les platges per a la temporada 2021 amb l'objectiu de disposar d'una planificació orientada a millorar l'adequació del litoral.

La sessió també ha donat llum verda a l'avaluació final del Pla de Contingència de Platges 2020, adoptat pel consistori amb motiu del risc generat pel COVID-19. En aquest sentit, les mesures i els recursos materials i personals aplicats han aconseguit resultats satisfactoris.

Així mateix, s'ha acordat l'Informe de Gestió de les Platges del 2020, que ha complit la majoria dels objectius previstos. La introducció de millores en els serveis de socorrisme, platja accessible i neteja de platges han sigut algunes de les propostes incloses en aquest informe.

Entre els punts de l'ordre del dia, també s'ha inclòs la necessitat d'explicació detallada del Pla d'Explotació de Platges al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

Pujar