elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Oficina de Turisme de Xilxes obri en Setmana Santa amb la millora d'un nou accés adaptat

    L'Oficina de Turisme de Xilxes obrirà les seves portes dijous que ve 29 de març amb l'objectiu d'oferir els diferents recursos turístics als visitants que acudeixquen al municipi en les vacances de Setmana Santa.

    La Regidoria de Turisme està treballant en la posada a punt de les instal·lacions, que aquesta temporada estrenen un nou accés adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, actuació subvencionada amb 21.000 € per l'Agència Valenciana de Turisme i l'Ajuntament que ha aportat una solució a les carències de la plataforma inicial.

    Aquest punt d'informació turística, situat en el carrer Número 1 del nucli marítim, estarà obert tant als matins com a les vesprades fins al dilluns 9 d'abril.

    Per segon any consecutiu el servei de l'Oficina de Turisme es presta en les instal·lacions de la Piscina Municipal, trasllat que ha suposat un estalvi anual d'11.186 € després de la resolució del contracte d'arrendament anterior emmarcat en la línia de reducció de despeses empresa per l'actual equip de govern en la seva voluntat per ajustar al màxim els comptes i poder donar cobertura a altres necessitats.

    Pujar