elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet promourà incentius per a fomentar la instal·lació de negocis a la platja de Xilxes que presten servei tot l'any

Ismael Minguet promourà incentius per a fomentar la instal·lació de negocis a la platja de Xilxes que presten servei tot l'any
  • El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes considera que el gran nombre de veïns que ha apostat per fixar la seua residència a la platja “mereix la màxima atenció i recursos”

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha anunciat el seu compromís de promoure incentius en la localitat que fomenten la instal·lació de negocis a la platja de Xilxes que presten servei tot l'any. L'acció té una doble via, "garantir que aquells comerços que ja estan instal·lats tenen oberta la seua activitat tot l'any" i, d'altra banda, "fer atractiva la nostra costa perquè arriben a ella i s'instal·len noves activitats que dinamitzen i presten servei als veïns que tenen ací fixat el seu domicili".

Tal com assenyala Minguet, "la platja de Xilxes és una privilegi i invertir en ella una oportunitat que és garantia de futur per al nostre municipi". "Cada vegada són més els veïns que decideixen establir la seua residència a la platja i creiem que des de l'ajuntament es poden desenvolupar accions que caminen cap a aquest objectiu".

En aquest sentit, "estem decidits a fer-lo possible quan arribem a l'alcaldia". "Apostar per plans que generen activitat és defensar tot el potencial de la nostra costa i facilitar als residents recursos d'utilitat". Perquè la realitat és que hui la platja de Xilxes continua mantenint un caràcter estacional, vinculant l'activitat dels seus negocis a la temporada estival. "Ser capaços de deslligar l'estiu a l'activitat dels comerços és un repte en el qual estem decidits a treballar per a fer possible que la nostra platja es gaudisca els 365 dies de l'any".

Un objectiu al qual se sumen altres accions, com l'obertura d'un carril bici, ja anunciat per Minguet el mes de març passat, que preveu unir poble i platja amb un circuit "capaç d'apostar per mitjans sostenibles" i obstinat a facilitar un carril per als vianants per als veïns que desitgen recórrer a peu la distància entre tots dos nuclis residencials. "Ho farem possible a partir del 28 de maig perquè estem il·lusionats a treballar pel nostre poble i treballar per a millorar la vida dels nostres veïns", ha declarat Minguet.

Pujar