elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet presenta la residència de majors Cerezo Platja per a garantir a Xilxes el benestar que mereixen "els qui ens han cuidat"

Ismael Minguet presenta la residència de majors Cerezo Platja per a garantir a Xilxes el benestar que mereixen "els qui ens han cuidat"
  • El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes presenta el projecte més ambiciós del seu programa de govern i que situa als majors com a màxims protagonistes. La construcció del centre "és un objectiu que dona benestar als qui ens ho han donat tot"

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha projectat la construcció d'una residència de majors en la localitat amb l'objectiu de garantir benestar a "els qui ens han cuidat". Els majors es converteixen en protagonistes "del projecte més ambiciós del nostre programa de govern", que s'alçarà en la zona marítima i que oferirà "la cobertura òptima als nostres majors".

"Cerezo Platja és una instal·lació pensada per a cuidar, abrigallar i acaronar als qui s'han deixat la vida per tots nosaltres. Volem retornar-los tot aqueix afecte amb l'atenció professional i entregada de tècnics i especialistes. Una llar del benestar que alcem a escassos metres de la nostra platja perquè tenim una joia en aquest litoral que mereix ser gaudida i compartida els 365 dies de l'any".

"El repte és gran però la il·lusió, l'esforç i l'entusiasme amb el qual ens presentem a aquestes eleccions és absolut. Estem convençuts que el canvi que cada vegada més ciutadans ens reclamen ha vingut per a quedar-se i que el pròxim 28 de maig Xilxes està cridat a alçar la veu per a acabar amb una etapa que ens ha fet perdre i donar la benvinguda a un cicle en el qual ens deixarem la pell perquè comence a guanyar".

Per a Ismael Minguet, "hui Xilxes és el resultat de l'esforç, treball i suor dels nostres majors. Ells són els artífexs de la realitat d'un municipi que atresora béns patrimonials valorats en més de 34 milions d'euros. I aquest tresor s'ha de retornar en forma de servei als nostres majors. I és l'objectiu que persegueix Cerezo Platja".

Amb la participació pública i privada, "ho farem possible a partir del 28 de maig. Amb la voluntat dels nostres veïns i amb la dedicació d'un equip decidit a convertir a Xilxes en el millor *muncipio on viure", ha declarat el candidat.

Pujar