elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet escolta els veïns de la platja per a crear el programa de govern

Ismael Minguet escolta els veïns de la platja per a crear el programa de govern
  • El candidat a l'alcaldia de Xilxes pel Partit Popular instal·la en la zona marítima el 'Despatx al carrer' del PPCS amb el desig de "millorar allò que no funciona i promoure oportunitats que uns altres deixen passar"

MÉS FOTOS
Ismael Minguet escolta els veïns de la platja per a crear el programa de govern - (foto 2)

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha instal·lat a la platja de la localitat el 'Despatx al carrer' que el PPCS organitza amb caràcter itinerant pels municipis de la província amb l'objectiu de "escoltar els meus veïns i prendre nota de propostes i queixes que ens ajuden a millorar".

Així ho ha considerat l'alcaldable qui durant el matí ha tingut l'oportunitat de compartir conversa amb veïns de la zona marítima que li han traslladat en primera persona les mancances, les urgències, les necessitats i les iniciatives que permetrien millorar les condicions de la zona marítima. "Un conjunt de visions que són bàsiques i fonamentals per a la construcció del programa de govern que desenvoluparem a partir del 28 de maig si el meu poble així ho decideix amb la humilitat per a servir a les famílies i el compromís de treballar sense descans per aconseguir els objectius que mereix Xilxes".

La campanya provincial s'ha instal·lat en la zona costanera on "som conscients que són molts els reptes a aconseguir i estem il·lusionats amb fer-ho possible. Des de la responsabilitat i amb la presa de decisions que permeten millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, perquè es tracta d'això, de reforçar el benestar de les famílies".

Per a aconseguir-ho, Minguet creu "fonamental" prémer l'opinió de la ciutadania "i escoltar protestes, idees, queixes i propostes. Perquè tota opinió suma i ajuda a millorar allò que no funciona". Amb humilitat i vocació de servei públic, el candidat del PP a l'alcaldia es compromet a posar als veïns en el centre de les seues polítiques i a treballar amb una participació real i una comunicació fluida, perquè "l'objectiu és Xilxes i Xilxes som tots", ha considerat.

Pujar