elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet crearà Xilxes Platja Central per a aprofitar el potencial del tram central de costa entre Les Cases i El Cerezo

Ismael Minguet crearà Xilxes Platja Central per a aprofitar el potencial del tram central de costa entre Les Cases i El Cerezo
  • El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, presenta en la costa un “projecte ambiciós i realista” que tracta de condicionar el cordó litoral situat entre les dues platges del municipi

MÉS FOTOS
Ismael Minguet crearà Xilxes Platja Central per a aprofitar el potencial del tram central de costa entre Les Cases i El Cerezo - (foto 2)
Ismael Minguet crearà Xilxes Platja Central per a aprofitar el potencial del tram central de costa entre Les Cases i El Cerezo - (foto 3)
Ismael Minguet crearà Xilxes Platja Central per a aprofitar el potencial del tram central de costa entre Les Cases i El Cerezo - (foto 4)

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha presentat hui Xilxes Platja Central, un ambiciós projecte per a habilitar un tram de costa que no és practicable per al bany "però que amb interés, esforç i treball aconseguirem que amplie l'oferta litoral del nostre municipi".

Així ho ha assenyalat Ismael Minguet que hui ha portat novament la seua acció de campanya a la costa per a posar en valor un projecte "ambiciós i realista". "El tram de costa entre Les Cases i El Cerezo és una oportunitat que no hem de desaprofitar". I precisament el que pretén Xilxes Platja Central "és posar en valor aquest tram del cordó litoral de la localitat que hui no és apte per al bany com un espai més on poder gaudir de tot l'encant, tranquil·litat i assossec de la nostra costa".

Per a aconseguir-ho, Minguet establirà contactes i plantejarà el projecte amb el Ministeri de Transició Ecològica i amb la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i de la Mar, perquè el repte "és una demanda dels nostres veïns que hem incorporat al nostre programa de govern".

Per a Minguet, "Xilxes ho és tot" i "estem preparats i il·lusionats a treballar sense descans per tan bo com ofereix el nostre poble". "Una joia mediterrània privilegiada que mereix que la seua façana marítima present i conserve la seua millor imatge". "Volem el millor futur per a Xilxes amb les millors idees, i aquestes són, sense cap dubte, les que ens plantegen els nostres veïns. La millor guia perquè a partir del pròxim 28 de maig benestar, recursos, inversions i oportunitats arriben al nostre municipi. Junts, ho aconseguirem", ha manifestat el candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes.

Pujar