elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ismael Minguet aconsegueix la majoria absoluta a Xilxes amb el compromís “de servir i ser útil als meus veïns”

Ismael Minguet aconsegueix la majoria absoluta a Xilxes amb el compromís “de servir i ser útil als meus veïns”
  • L'alcaldable obté 927 vots, 335 més que els registrats en 2019, i obté una folgada majoria absoluta amb 7 regidors, tres més que els comptabilitzats en les anteriors municipals

MÉS FOTOS
Ismael Minguet aconsegueix la majoria absoluta a Xilxes amb el compromís “de servir i ser útil als meus veïns” - (foto 2)

Amb un missatge d'humilitat i d'orgull, Ismael Minguet obtenia ahir la majoria absoluta a Xilxes amb un missatge clar: "Ens han demanat que canviem les coses i les canviarem".

Set regidors obté el candidat del Partit Popular que arrasa en la localitat amb 927 vots, 335 més que en 2019, i deixa en l'oposició al PSOE, que es queda amb quatre.

Un ajuntament "que serà el de tots, el del meu poble, on els veïns sàpien que aquesta és la seua casa i se'ls escolta. Perquè el pas que vam donar quan decidim presentar-nos va ser precisament est: convertir al ciutadà en el vertader eix de la política municipal, treballar per resoldre els problemes que els amoïnen i obstinar-nos a projectar el Xilxes del futur, amb una especial obstinació en una platja que és única".

L'alcaldable per Xilxes ha manifestat el seu desig de "treballar des del minut zero per tot el que mereix el meu poble". "I des de les qüestions més trivials als projectes més emblemàtics, com el carril bici a la platja, la residència per a majors o un pavelló poliesportiu adaptat a les demandes de la localitat, tant per a esportistes com per a la celebració d'esdeveniments, són objectius que convertirem en realitat".

Minguet agraeix "aquesta ona d'afecte, suport i il·lusió que m'ha acompanyat en aquestes setmanes i que s'ha traduït en un suport absolut a aquest programa de govern". "A tot el meu equip, als apoderats i interventors, als afiliats i als meus veïns, a tots, als quals ens han votat i als quals no, perquè aquest és un govern per a Xilxes, sense excepcions. I el repte és millorar, ajudar i treballar per garantir el benestar que aquest poble únic mereix. Ho farem Xilxes, de la vostra mà".

Pujar