elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els candidats socialistes del sud de Castelló, motivats davant l'inici de campanya

Els candidats socialistes del sud de Castelló, motivats davant l'inici de campanya
  • Els alcaldables de Borriana, Xilxes o Nules han participat a la foto de família amb Ximo Puig

A poc més de 24 hores perquè arranque la campanya electoral de les eleccions municipals i autonòmiques de 2023, els socialistes s'han trobat aquest matí a València per a fer-se la foto oficial amb el president de la Generalitat Valenciana i candidat, Ximo Puig.

Entre ells, es trobaven els alcaldables del sud de Castelló com la candidata i alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el candidat i alcalde de Xilxes, José Martínez, o el candidat de Nules, Adrián Sorribes.

Safont ha destacat la col·laboració coordinació que ha existit en els últims anys entre els governs locals i la Generalitat Valenciana que ha sigut “el govern més municipalista d'Espanya”.

La candidata del PSPV-PSOE per Borriana ha destacat la labor que estan realitzant per a explicar a la ciutadania tot el que s'ha fet en aquests últims anys en la capital de la comarca de la Plana Baixa, quins projectes estan en marxa o les previsions de futur. Per a això estan mantenint reunions amb col·lectius, entitats socials, clubs o falles.

També l'alcalde i candidat socialista per Xilxes ha mostrat la seua “motivació” davant l'imminent inici de campanya que preveu “intensa” per a “consolidar el model socialista enfront de l'antic del ladrillado i la bambolla que no han de tornar”.

Per a Martínez, els governs del PSOE han demostrat “abordar els problemes dels veïns” i han fet “prosperar” els seus municipis.

El candidat de Xilxes assegura que encara la campanya “esperançat, amb optimisme, il·lusió i ganes”.

Pujar