elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva llança campanya de cartes de Nadal i Reis en valencià

Xàtiva llança campanya de cartes de Nadal i Reis en valencià
  MÉS FOTOS
  Xàtiva llança campanya de cartes de Nadal i Reis en valencià - (foto 2)

  Els centres educatius de Xàtiva repartiran aquest divendres les cartes a l'alumnat.

  • Organitza: Ajuntament de Xàtiva, departament de Promoció Lingüística.
  • Campanya: repartiment de cartes de Nadal a l'alumnat d'Infantil i de Primària dels centres educatius de Xàtiva. Els xiquets i xiquetes portaran la carta a casa i així, juntament amb la família, podran demanar totes les coses que desitgen tant al Pare Noel com als Reis Mags.
  • Finalitat: promoció del valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies. La intenció és que els infants i les seues famílies escriguen en valencià les cartes de Nadal.
  • El full inclou dues cartes: una per al Pare Noel i una altra per als Reis Mags. Les cartes contenen imatges amb noms de regals escrits en valencià, com ara: nina, peluix, videoconsola, roba, pilota... Les dues cartes es poden separar fàcilment pel centre del full gràcies a una microperforació, de manera que cada carta vaja a la destinació correcta.
  • Adreçat a tots els xiquets i xiquetes des d'Infantil fins a sisé de Primària, i a les seues famílies.
  • S'han repartit més de 3.500 cartes.

  Es tracta d'una iniciativa que pretén estimular l'ús del valencià en unes dates tan assenyalades per als nostres fills i filles, i per a la família en conjunt. La intenció de l'Ajuntament de Xàtiva és repetir aquesta campanya els pròxims anys ja que la promoció social del valencià és una prioritat per a aquesta administració.

  Pujar