elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva inicia una campanya anual per promocionar els comerços del Mercat Municipal de Xàtiva

Xàtiva inicia una campanya anual per promocionar els comerços del Mercat Municipal de Xàtiva
  • S’ha preparat cartelleria i bosses de tela amb productes de temporada per repartir entre la clientela dels establiments

MÉS FOTOS
Xàtiva inicia una campanya anual per promocionar els comerços del Mercat Municipal de Xàtiva - (foto 2)

La regidora de Promoció Econòmica ha visitat aquest divendres el mercat municipal de Xàtiva per tal de presentar la campanya anual que s’ha preparat des de l’Ajuntament per tal de potenciar el comerç i els productes d’aquest espai.

S’han preparat una sèrie de cartells que s’aniran publicant periòdicament, en funció de les fruites i verdures de temporada, i que van acompanyats de bosses de tela que s’han fet arribar als comerciants per a poder regalar-les entre els seus clients, quan efectuen compres al seu establiment.

«El Mercat municipal és un mercat tradicional, de proximitat, de tu a tu, i esperem que la gent vinga a comprar perquè així, a més d’ajudar a aquests establiments, podran emportar-se unes bosses de tela que hem repartit entre els comerciants», ha indicat Raquel Caballero, qui ha remarcat que «volem que la gent vinga i ajude a reavivar aquest comerç tan important per a la nostra ciutat».

La campanya serà anual i comptarà amb productes de temporada. La primera de les hortalisses protagonistes serà la carabassa, i a ella li seguiran altres fruites i verdures com la taronja, la poma, la maduixa, l’all tendre, la carlota o el meló. Es penjarà també contingut de forma periòdica a través de les xarxes socials municipals.

Pujar