elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el concurs popular d’Arròs al Forn de Xàtiva

Torna el concurs popular d’Arròs al Forn de Xàtiva
  • ADEXA ha organitzat la 5º edició d’aquesta cita que tindrà lloc el diumenge 6 de novembre a l’Albereda Jaume I amb l’actuació de l’orquestra «La Pato»

MÉS FOTOS
Torna el concurs popular d’Arròs al Forn de Xàtiva - (foto 2)

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest dijous la 5a edició del concurs popular d’Arròs al Forn de Xàtiva organitzat per l’associació ADEXA, i en el qual s’espera una participació al voltant del miler de persones.

«Després de tot el que hem passat, poder recuperar aquest concurs popular era necessari, perquè necessitem espais de retrobament com aquest. Animem al conjunt de la població a que participe, perquè esperem que siga una festa popular en la que omplim l’Albereda de gom a gom i en la que podem participar també les associacions com ara les falles, els clubs esportius o les festes de carrer», ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

La cita tindrà lloc el proper diumenge 6 de novembre a l’Albereda Jaume I. A partir de les 12 hores començarà la presentació de les cassoles participants al concurs per donar pas a les 13 hores al tast per part del jurat professional encarregat de determinar els guanyadors o guanyadores del concurs. A les 14 hores està previst el començament del dinar i l’entrega de premis a les tres millors cassoles d’arròs al forn del certamen.

Els tiquets d’assistència a aquesta festa es poden adquirir a la seu d’Adexa i a la Casa de la Joventut en horari de 9 a 13:30 fins al dimecres 2 de novembre. Cada tiquet té un cost simbòlic de 6 euros equivalent a una taula de 10 comensals. Amb ell es podrà adquirir la beguda i la picadeta que correran a càrrec dels empresaris d’Adexa.

La presidenta de la secció d’Hostaleria i Turisme d’Adexa, Concha Martínez, ha expressat que «esperem una bona participació per part de la ciutadania, i que la gent puga tornar a gaudir amb aquest concurs.

L’esdeveniment comptarà amb l’amenització de l’orquestra «La Pato», qui s’encarregarà de donar el toc musical i de festa a aquesta cita recuperada després de l’aturada de 2 anys a causa de la pandèmia.

«Aquest és un concurs importatíssim per a la gastronomia de la nostra ciutat, amb el protagonisme del nostre plat per excel·lència. És una satisfacció poder tornar a celebrar-lo després de la pandèmia», ha manifestat el regidor de Fira i Festes Pedro Aldavero.

Pujar