elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Joventut acull fins al dia 31 de març una exposició de l’IVAJ per a saber detectar la violència de gènere

La Casa de la Joventut acull fins al dia 31 de març una exposició de l’IVAJ per a saber detectar la violència de gènere

    Des d’aquest dilluns 20 de març, i fins al pròxim 31 de març, es pot visitar al vestíbul de la Casa de la Joventut de Xàtiva l’exposició itinerant «#Noemtoqueselwhatsapp» de l'Institut Valencià de la Joventut.

    L’exposició està composta per obres originals i inèdites, seleccionades de les i els participants en el concurs NO EM TOQUES EL WHATSAPP 2022. La convocatòria va tancar el passat 14 d'octubre de 2022 i en ella van participar joves, de 14 a 24 anys i residents en la Comunitat Valenciana, de centres juvenils, centres educatius i associacions juvenils.

    L'IVAJ pretén reconéixer, a través de la difusió de les obres, sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de conéixer i, per tant, saber detectar, la violència de gènere, mitjançant la difusió de projectes de diverses modalitats artístiques; fotografia, vídeos, arts escèniques, música, micro-relate i arts plàstiques. Totes elles tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones.

    L’exposició es podrà visitar fins al 31 de març, de dilluns a divendres de 08.00 h fins a 15.00 h i de 17.00 h fins a 20.00 h i dissabtes de 9.00 h fins a 14.00 h.

    Pujar