Castellano

Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21

Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21
  MÉS FOTOS
  Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21 - (foto 2)
  Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21 - (foto 3)
  Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21 - (foto 4)
  Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21 - (foto 5)

  L'Ajuntament de Xàbia va homenatjar ahir el porter Antonio Sivera Salvá, qui s'acaba de proclamar campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-21. L'esportista local va signar en el llibre d'honor del Consistori i va entregar a l'alcalde, José Chulvi, els seus guants –que tenen brodat l'escut de Xàbia- i una samarreta dedicada com la que va lluir en els partits de la selecció.

  En un saló de plens replet de familiars, amics i seguidors, el jove futbolista va rebre la felicitació pública del municipi i emotives paraules tant del regidor d'esports, Alberto Tur, com de l'alcalde. Tots dos van destacar que figures com la de Sivera són un exemple i un espill en el qual es miren els més xicotet, i un orgull per a Xàbia posat que “l'equip nacional és exemple de lluita i unió per a ser campions”.

  Per part seua, Sivera va agrair a l'Ajuntament la recepció –és la segona ja que també va ser felicitat quan va aconseguir el campionat d'Europa amb la Sub19-  així com el suport de la seua família, del seleccionador nacional i tot l'equip.

  Com ell mateix va deixar escrit en el llibre oficial del Consistori, espera poder continuar “complint somnis amb Xàbia al meu costat”.

  Pujar