25 d’octubre de 2020 25/10/20

El WhattsApp Màrqueting protagonitza aquesta setmana la conferència de XàbiaTIC

El WhattsApp Màrqueting protagonitza aquesta setmana la conferència de XàbiaTIC - (foto 1)

    El Whatsapp Màrqueting és una nova branca del màrqueting digital que ha irromput amb força en els últims temps. Som el segon país en nombre d'usuaris de WhatsApp i tenim un consumidor digital hiperconectat i impacient, que tria l'eina que més ràpid li dóna una resposta. No obstant això, moltes empreses i autònoms segueixen sense saber el potencial que té aquesta aplicació a l'hora de generar vendes i beneficis, ja que és dels pocs canals que encara estan per explorar.

    Aquest dimecres, 25 de setembre (20 hores a la Casa del Cable) podràs conéixer més de prop aquesta eina “quasi perfecta” de la mà de Raúl Escrivá, expert en Whatsapp Màrqueting. Les seues virtuts i com utilitzar-la per a tindre un contacte més càlid i directe amb el nostre client s'abordaran aquesta setmana en el cicle de conferències XàbiaTIC, impulsats per la regidoria de Foment Econòmic.

    Escrivá ens comptarà com estar preparats per a configurar el nostre negoci i així poder atendre els nostres clients oferint-los una proposta més innovadora que la nostra competència. També es parlarà dels aspectes més rellevants del WhatsApp màrqueting per a aconseguir més vendes i com poder utilitzar-ho enviant vídeos, enllaços, promocions generant "engagement" amb els nostres usuaris potencials. Finalment s'exposaran els millors exemples de campanyes reeixides.

    Pujar