23 de novembre de 2019 23/11/19

Més de 50 persones participen aquest diumenge en el dispositiu especial pel pas de la Volta per Xàbia

  El departament de Seguretat Ciutadana de Xàbia ha preparat per a aquest diumenge, 27 d'agost, un dispositiu especial per a atendre el pas de la Volta a Espanya pel municipi. Igual que fa dos anys, la carrera ciclista entrarà al terme municipal per la carretera de Gata, discorrerà per Avinguda Palmela, carretera del Pla i per la Travessia Cansalades enfilarà cap al Poble Nou de Benitatxell, on acabarà l'etapa.

  L'edil responsable, Pepa Gisbert, ha indicat que està previst que els ciclistes arriben a primera hora de la vesprada, per la qual cosa es demana als conductors que eviten circular entre les 15 i a les 17 hores per la zona de recorregut per a evitar quedar-se retinguts o dificultar el bon desenvolupament de la prova.

  Per a garantir l'accés en cas de necessitat i la seguretat dels esportistes, la Policia Local tindrà a 20 agents treballant i el suport d'una trentena de voluntaris tant de Protecció Civil com de clubs esportius, sobretot del Club Ciclistes.

  Des de l'Ajuntament de Xàbia es recomana als aficionats que vagen a veure el pas de la Volta i a animar als seus ciclistes favorits que es desplacen a peu.

  ocultar
  Més de 50 persones participen aquest diumenge en el dispositiu especial pel pas de la Volta per Xàbia
  Pujar