12 de juliol de 2020 12/7/20

Magnífic concert de clausura de les classes magistrals oferides per la soprano Ana María Sánchez a Xàbia

Magnífic concert de clausura de les classes magistrals oferides per la soprano Ana María Sánchez a Xàbia - (foto 1)

    Diumenge passat va finalitzar la primera edició de les classes magistrals de cant oferides en el Conservatori de Xàbia per la soprano internacional Ana María Sánchez. Com a tancament, els alumnes van brindar un concert en el qual van mostrar tot el treballat de la mà d'aquesta prestigiosa concertista i docent.

    El Conservatori tanca així una primera edició d'aquesta mena d'activitats formatives carregada de “entusiasme, aprenentatge i els grans consells d'una de les sopranos més grans de la lírica” i en la qual han participat alumnes arribats des de València, Alacant, Canàries i també els del propi centre.

    El balanç és tan positiu que la directora del Conservatori Professional de Xàbia, Anna Bas, ha anunciat ja la segona edició per al 2020-2021 d'unes classes magistrals que han tingut llista d'espera i que esperen tornar a ser un èxit. La directora va agrair en el concert de clausura la col·laboració de l'Ajuntament que està fomentant la cultura i l'educació donant suport proposades com aquestes classes magistrals i permetent, d'aquesta manera, que el Conservatori de Xàbia siga un referent en qualitat.

    Pujar