19 de novembre de 2019 19/11/19

L'Ajuntament renova els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius

L'Ajuntament renova els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament renova els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius - (foto 2)
  L'Ajuntament renova els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius - (foto 3)

  L'Ajuntament de Xàbia ha renovat avui els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius. El Joventut Xàbia rebrà una ajuda econòmica de 41.140 euros com recolzament en el foment del bàsquet entre els xiquets i xiquetes del municipi, així com per a les competicions que organitza o actes com el memorial Miguel Buigues Andrés.

  Per la seua banda, el Centre Excursionista de Xàbia percebrà una subvenció de 5.078 euros per a pagar activitats de foment de les activitats de muntanya entre els més joves, amb accions com la Escoleta de Muntanya o les rutes de senderisme que guien. L'alcalde, José Chulvi, ha signat ambdues ajudes en presència dels responsables de tots dos clubs i del regidor d'Esports, Vicent Colomer,

  En matèria cultural també s'ha renovat el suport de l'Ajuntament a l'associació de mares i pares d'alumnes del Conservatori Professional de Música. El Consistori concedeix 1.680 euros d'ajuda per a les activitats extracurriculares, com a participació en concursos o organització d'audicions.

  ocultar
  L'Ajuntament renova els convenis de col·laboració amb dues dels clubs esportius
  Pujar