elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia la falta de cura a les platges de Xàbia

El PP denuncia la falta de cura a les platges de Xàbia
  • El grup popular sosté que el manteniment deixa molt a desitjar: “No és l'aparador que ens mereixem”

Els Populars de Xàbia han transmés la seua indignació davant el suposat descuit de les platges i zones de cales que l'Ajuntament no estaria atenent. “Estem al juliol i davant l'evident descuit ens qüestionem si aqueix és l'aparador que ens mereixem i el que oferim”, assegura el comunicat remés pel grup.

Després del pas del temporal Gloria una xicoteta platja situada enfront del passeig de la Marina Espanyola havia desaparegut. L'ajuntament havia emplenat aquesta platja per a poder recuperar-la, però els Populars discrepen sobre com va ser dut a terme: “La idea no era reposar la platja amb els enderrocs de rajoles, de cristalls i de terra, la nostra proposta era que es fera amb pedres naturals i cudols”. “Ara els veïns i visitants tendim que anar amb molta cura a no tallar-nos”, expressaven.

Així mateix, el comunicat al·lega que a la platja del Primer Montanyar l'escenari és “més pintoresc”. Pel que sembla, existeix una multitud de males herbes, brots de canyes i frondosos joncs que se sumen als matolls. “Ens traslladen a les pel·lícules de l'oest”, assenyalaven en la nota de premsa.

Els Populars també han lamentat que tots els anys l'Arenal és sempre l'últim: “Enguany a la descurada jardineria i al seu deficient enllumenat, s'han afegit les seqüeles del Glòria, per la qual cosa valorem enormement l'esforç que a nivell particular fa cada negoci per a oferir els seus millors serveis de cara a la temporada”.

També, han assegurat que tant la Cala del Tangó i la de Ambolo es continuen deixant de costat: “Ens costa donar-les per perdudes, per la qual cosa continuem esperant que es gestione i es reserve la partida per a condicionar-les i que puguen obrir-se al públic”.

Pel que sembla, per al PP de Xàbia el manteniment de la seua costa no s'està portant adequadament. A tot això, se sumen els problemes de la falta d'accessibilitat per a minusvàlids: “Continuarem esperant la gestió municipal, per a tindre una platja, passeig i carrers llestos no sols durant la temporada estival, sinó durant tot l'any”, concloïen en el comunicat.

Pujar