20 d’octubre de 2020 20/10/20

Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica

Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica - (foto 2)
  Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica - (foto 3)
  Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica - (foto 4)
  Creama lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'idiomes i informàtica - (foto 5)

  Crema Xàbia ha lliurat avui els diplomes als alumnes que han assistit enguany als cursos d'idiomes (alemany, anglès i francès) impartits per residents que, de forma voluntària, es converteixen en professors dels seus idiomes natius. Enguany a més s'ha oferit formació en informàtica.

  L'alcalde, José Chulvi, ha destacat les oportunitats que té Xàbia gràcies a ser un poble multicultural com per exemple aquest aprenentatge d'idiomes de forma gratuïta gràcies a persones natives que viuen en la vila i s'involucren a ajudar als seus ara veïns perquè milloren les seues competències lingüístiques i açò els permeta trobar treball.

  El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, ha incidit en la importància de la formació per a les persones que es troben en desocupació, ja que genera més oportunitats de empleabilitat. Per la seua banda, la regidora d'Atenció al Resident, Doris Courcelles, ha volgut donar les gràcies als estrangers que per uns mesos es converteixen en professors de forma desinteressada.

  Pujar