elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un conductor estampa el seu cotxe contra una terrassa d'un bar ple de clients a Xàbia

Un conductor estampa el seu cotxe contra una terrassa d'un bar ple de clients a Xàbia
  • La seua intenció era la d'atropellar un dels clients encara que afortunadament no ho va aconseguir

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un conductor que va tractar d'atropellar als clients d'un bar que es trobaven asseguts en una taula de la terrassa d'un restaurant a Xàbia. Els testimonis van avisar immediatament a la Guàrdia Civil i van retenir a l'autor fins a l'arribada de la força.

Aproximadament cap a les 21,30 hores de la nit d'ahir dia 15 de setembre, un turisme va atropellar diverses taules de la terrassa d'un restaurant en ple nucli urbà de la localitat de Xàbia. Es tractava d'un turisme de mida xicoteta, el conductor, per fortuna, no va aconseguir arribar a cap persona. El mateix autor va manifestar als agents que la seua intenció era la d'atropellar un dels clients de l'establiment com a represàlia per una baralla prèvia.

Segons les manifestacions dels testimonis, d'una de les taules es van aixecar ràpidament a cinc persones quan van veure abalançar contra elles el vehicle. El conductor va intentar perseguir amb el cotxe al seu objectiu, però no va poder perquè aquest sobrepassava les dimensions de pas. Van ser els propis testimonis els que van avisar de seguida a les Forces i Cossos de Seguretat, que van detenir immediatament al presumpte autor gràcies a la col·laboració dels ciutadans. Se li imputa un delicte de temptativa d'homicidi, ja que segons les investigacions realitzades, sí que existia tal intencionalitat d'atropellar la presumpta víctima.

L'incident es va saldar sense ferits personals i amb danys materials d'escassa entitat.

El detingut és un home 64 anys, resident a Xàbia, de nacionalitat marroquina. Va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia llançant una taxa de 0,0. Ja ha estat posat a disposició de Jutjat d'Instrucció de Dénia, que ha decretat llibertat amb càrrecs.

La víctima és un home de 48 anys d'edat, també de nacionalitat marroquina. Existeix enemistat entre ells, i no hi ha relació de parentiu. S'ha confirmat una denúncia prèvia per un altercat entre ells.

Pujar