13 de juliol de 2020 13/7/20

Vinaròs implementa el procés de contractació electrònic

    La Regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, ha posat en marxa una nova eina digital per facilitar a la ciutadania la tramitació de les gestions amb l'Ajuntament, en aquest cas, es tracta de la implementació del procés de contractació electrònic. D'aquesta forma les empreses que vulguen participar en les licitacions públiques a partir d'ara podran presentar les seues ofertes de forma telemàtica facilitant així la seua tramitació.

    El regidor Romero ha destacat que "a aquest nou servei s'afegirà a la compra pública innovadora que es posarà en marxa en els propers mesos. Una nova estratègia que aposta per creixement intel·ligent, sostenible i integrador de la ciutat". L'objectiu és permetre a les empreses desenvolupar nous productes i serveis innovadors, a través d'un concurs, per ajudar a millorar la qualitat i l'eficiència dels serveis públics.

    Romero ha insistit que la modernització de l'administració ha sigut una de les prioritats del Govern Municipal amb l'objectiu de promoure l’ús de les noves tecnologies de la informació i comunicació per a afavorir una gestió eficient i impulsar una societat inclusiva, dinàmica i sostenible.

    Pujar