23 de gener de 2020 23/1/20

Vinaròs fomentarà les compres per al dia de Sant Valentí amb una nova campanya comercial

Vinaròs fomentarà les compres per al dia de Sant Valentí amb una nova campanya comercial - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinaròs fomentarà les compres per al dia de Sant Valentí amb una nova campanya comercial - (foto 2)

  El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat la nova campanya comercial per al dia dels enamorats amb el lema "No es pot comprar l'amor, però el regalet de Sant Valentí sí!". L'objectiu és ajudar a dinamitzar l'activitat econòmica al municipi, recordant que Vinaròs disposa de més de 500 establiments per a fer les compres, a més d'una variada oferta d'oci i gastronòmica.

  Fontanet ha destacat que per tal de difondre el màxim possible la campanya es farà la distribució de cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i també a través de xarxes socials i web. En aquest sentit, insistia que "Vinaròs, a part de disposar d'una gran oferta comercial, també disposa d'oci i bona gastronomia, una combinació ideal per gaudir del dia de Sant Valentí". Així mateix afegia que també hi ha un gran gremi de pastissers que per aquest dia tan senyalat prepararà dolços especials per als enamorats.

  Campanya de rebaixes

  Durant la roda de premsa Fontanet ha aprofitat per destacar que també s'ha engegat la tradicional campanya de rebaixes amb el repartiment de cartelleria entre els comerços, tant en castellà com en valencià. Segons comentava en total s'han repartit més de 300 rètols entre tots els establiments que s'han apropat fins a l'Agència de Desenvolupament Local.

  ocultar
  Vinaròs fomentarà les compres per al dia de Sant Valentí amb una nova campanya comercial
  Pujar