elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs estrena parc de cal·listènia, una de les propostes dels pressupostos participatius

Vinaròs estrena parc de cal·listènia, una de les propostes dels pressupostos participatius
  MÉS FOTOS
  Vinaròs estrena parc de cal·listènia, una de les propostes dels pressupostos participatius - (foto 2)

  Vinarossencs i visitants ja poden gaudir del nou parc de cal·listènia situat a la zona arbrada del passeig Fora del Forat. Per a la realització d'aquest projecte, explica el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, l'Ajuntament ha invertit més de 15.000 euros en la compra d'elements per als exercicis i l'adequació de la zona amb una solera de formigó.

  A més, s'han col·locat lloses de goma reciclades dels parcs infantils de la localitat, per millorar l'experiència dels usuaris que utilitzen aquestes instal·lacions. "Per acabar de completar els treballs en aquesta àrea, que inclou també el recentment remodelat parc sènior, s'instal·laran en les pròximes setmanes diversos focus de llum que reforçaran la il·luminació. D'aquesta manera els veïns i veïnes podran gaudir d'aquestes instal·lacions fins més tard en els mesos de tardor i hivern", ha indicat Alsina.

  Per la seua banda, el regidor de Govern Obert, Hugo Romero, ha recordat que aquesta és una proposta dels pressupostos participatius de 2017 que se suma a altres ja realitzades, com la millora de les instal·lacions esportives de vòlei platja i l'adequació de l'aparcament de l'estació de tren.

  "Veiem com, a poc a poc, la participació ciutadana va obrint-se camí amb petits projectes i processos participatius com aquest, de manera que estem molt contents. De fet, ja estem treballant de ple en la nova edició dels pressupostos participatius de 2018, procés que començarà en breu i en el qual la ciutadania tornarà a tenir un paper protagonista", ha destacat Romero.

  En aquesta línia la regidora d'Esports, Begoña López, ha explicat que aquesta actuació era una demanda de l'associació de cal·listènia local que ha estat atesa i en la que han treballat diverses regidories en coordinació amb la Brigada Municipal.

  "Aquest parc s'uneix a tot un seguit de millores que en els darrers mesos s'han dut a terme al passeig de Fora del Forat: la remodelació del parc infantil, la reparació de la carpa de l'Atlàntic i la recuperació del Limbo com a espai cultural, entre altres. Tot això ha donat vida i color a aquesta zona tan important de la nostra localitat, que en els últims anys havia quedat una mica deteriorada", ha conclòs la regidora, qui ha desitjat que els usuaris puguen gaudir de les noves instal·lacions.

  Pujar