elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs celebra el Carnaval sense incidències destacables

Vinaròs celebra el Carnaval sense incidències destacables
  • Tot i l'augment de participació les intervencions policials i sanitàries s'han mantingut sense canvis significatius, només 11 han necessitat trasllat a l'hospital davant de les 17 que es van registrar al 2019

El regidor de Governació, Fernando Juan, ha fet un balanç del Carnaval 2020 assenyalant que la festa s'ha desenvolupat sense incidències ressenyables. Durant les dues setmanes de programació s'han realitzat un total de 277 intervencions, davant de les 261 que es van fer l'any passat i les 276 del 2018, un increment que segons el regidor Juan s'ha degut a l'augment de participació en els actes i també al número de patrulles.

El regidor ha explicat que enguany s'ha disposat de més reforços policials que han permés la realització de més controls a les sortides i entrades de Vinaròs. Com a dada més destacada assenyalava que gràcies a la intervenció dels cossos policials es va detectar un vehicle amb bitllets falsos abans que poguessen ser introduïts a la zona de les casetes.

Pel que fa a la tipologia de les actuacions sobretot han estat relacionades amb molèsties veïnals, la realització de "botellón" a la via pública i aldarulls lleus. Juan ha insistit que es tracta d'incidències sense més conseqüències i només 11 han necessitat trasllat a l'hospital.

D'altra banda, Juan feia una crida a la responsabilitat davant de la detecció del consum d'alcohol entre els menors sobretot durant la Nit del Pijama. En aquest sentit, ha recordat que "està prohibida la venda d'aquestes begudes als menors".

Juan agraïa la feina de la Policia Local, Guàrdia Civil, Serveis Sanitaris i Brigada Municipal que durant tot el Carnaval han treballat de forma intensa per garantir la bona marxa dels actes i la seguretat de les milers de persones que s'han apropat fins al municipi.

Pujar