elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs acollirà una nova edició d'Esmorzars Saludables

Vinaròs acollirà una nova edició d'Esmorzars Saludables

    A Vinaròs s'ha presentat una nova edició d'Esmorzars Saludables per a fomentar entre els més petits una alimentació correcta a partir del desdejuni. Cal destacar que aquesta és el menjar més important del dia i ha d'aportar suficients nutrients per començar amb energia la jornada escolar o laboral. Enguany com a novetat els alumnes del Cicle Superior de Dietètica de l'Institut José Vilaplana seran els encarregats de mostrar als més petits com ha de ser un bon esmorzar saludable.

    La regidora d'Educació, Begoña López, ha assenyalat que la iniciativa serà possible gràcies a la col·laboració de la seva àrea amb Comerç, l'Institut José Vilaplana i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal. En aquest sentit, remarcava que “és molt important fomentar entre els més petits una alimentació correcta dintre d'un estil de vida saludable i després de la bona acollida de l'any passat, enguany es tornarà a apostar per aquesta iniciativa”.

    Per la seva banda, el regidor de Comerç, Domènec Fontanent, ha comentat que “Esmorzars Saludables, apart de fomentar una bona alimentació, també suposa una bona oportunitat per a donar a conèixer els productes de proximitat que es poden trobar a les paradetes del Mercat Municipal”. Així mateix agraïa la col·laboració de l'Associació de Venedors, que serà l'encarregada d'aportar el menjar en cadascun dels desdejunis que es faran des del 2 fins a l'11 d'abril.

    La directora de l'institut José Vilaplana, Neus Falcó, assenyalava que participar en Esmorzars Saludables suposa una bona oportunitat perquè els alumnes del Cicle Superior de Dietètica puguen posar en pràctica els seus coneixements, així també com donar a conéixer aquesta branca formativa entre els més petits. D'altra banda, insistia que “el desdejuni és el menjar més important el dia i moltes vegades la falta de temps fa que no esmorzem de forma correcta, fent que després ens puguem sentir dèbils o fins i tots marejats durant el matí, així que promoure un esmorzar saludable és fonamental per començar bé el dia”.

    Pujar