6 de juliol de 2020 6/7/20

Susana Ros: "El PSOE és l’únic partit que garanteix l’execució del Corredor Mediterrani"

  • La candidata Susana Ros afirma que “aquesta infraestructura és una de les bases del programa electoral de Pedro Sánchez com una aposta estratègica en la que ja se van injectar 81,8 milions d’euros”

El PSOE s’ha mostrat com l’únic partit capaç de garantir que s’execute el Corredor Mediterrani, una infraestructura bàsica i estratègica per a la província de Castelló que està a les bases del programa electoral i de govern del Partit Socialista i és una aposta de Pedro Sánchez a la qual ja se van injectar 81,8 milions d’euros per a cobrir la línia que uneix Vandellós i Castelló. Així ho han manifestat en un acte en Vinaròs la candidata socialista al Congrés pels socialistes, Susana Ros, i la vicepresidenta de les Corts Valencianes, María José Salvador. A l’acte comarcal també han participat l’alcade de la localitat, Guillem Alsina, i el secretari comarcal del PSPV, Evaristo Martí. “El corredor mediterrani és imprescindible per a ajudar a les empreses a competir en millors condicions amb els seus rivals en altres països, per a potenciar una millor mobilitat de passatgers i vertebrar el territori més enllà del model centralista que sempre ha imperat”, ha indicat la candidata al Congrés dels Diputats.

Ros ha destacat també que “el proper 10 de novembre hem d’omplir les urnes de vots per al PSOE perquè som un partit que garanteix de la lluita per la igualtat entre homes i dones, de conservació del Medi Ambient i de la lluita per la nostra indústria i la nostra agricultura. A més, som la garantia d’un millor sistema de finançament autonòmic i local. Per això volem tindre un Govern fort i progressista a partir del proper 10 de novembre”.

Per la seua part, Salvador ha argumentat que “és molt important tindre un Govern socialista en Espanya, així s’ha demostrat en estos 15 mesos amb el president Pedro Sánchez, on hem trobat importants avanços en la província de Castelló, com l’arribada del servei de Rodalies a Vinaròs, llargament reivindicat, l’alliberament de l’AP-7 a partir del 31 de desembre. Precisament, en uns pressupostos generals que van ser refusats per la dreta i els independentistes, es trobava per primera vegada eixa connexió Ulldecona-Vinaròs, prevista per la Generalitat Valenciana junt al Ministeri de Foment. A més, hi havia 70 milions d’euros per a la millora del servei de Rodalies o el citat Corredor Mediterrani, que són qüestions que afecten a les comarques del Nord de la província de Castelló” i ha afegit que “cal significar que cal anar a votar al PSOE el pròxim 10 de novembre per a aconseguir que eixos comptes se puguen treure endavant amb un Govern estable i sòlid que millore la vida quotidiana de la gent d’esta zona”.

Finalment, Alsina ha comentat que “hem de posar damunt de la taula la lluita contra la ultradreta, que ens ha de preocupar. Es tracta d’explicar el nostre programa electoral però també hem de fer un esforç per a convèncer a la gent que han d’anar a votar al PSOE i no s’ha de quedar a casa. Tenim problemes molt importants que s’han de solucionar i si arriba al Govern el bloc de dretes, tots sabem que no ho van a solucionar de forma satisfactòria”. 

Pujar