elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’obre el període d’inscripcions per al Campus L’Illa 2017

S’obre el període d’inscripcions per al Campus L’Illa 2017
  MÉS FOTOS
  S’obre el període d’inscripcions per al Campus L’Illa 2017 - (foto 2)

  Aquest dimecres s'ha fet la presentació de la nova edició del Campus d'Estiu L'Illa, que es durà del 3 de juliol al 11 d'agost de 2017 en tres quinzenes i que consta de tres àrees: la d'Infantil (per a P3, P4 i P5 ), Illa Arts i Illa Esports (ambdues per a alumnes de 1er fins a 6è de Primària).

  El regidor de Joventut, Marc Albella, ha explicat que a partir d'avui ja es poden realitzar les inscripcions en línia, una modalitat que es va posar en marxa l'any passat per evitar les llargues cues que es formaven anteriorment en les dependències municipals. Aquestes inscripcions es podran portar a terme omplint el formulari del web www.campusillavinaros.com o www.vinaros.es i imprimint la inscripció que es rebrà per correu electrònic per fer el pagament i poder validar la inscripció.

  "Un 25% de la inscripcions seguiran fent-se de manera presencial a l'oficina del Casal Jove, per a aquelles persones que no disposen d'accés a Internet. Podran fer-ho d'aquesta manera entre el 6 i el 9 de juny, de 9:00 a 13:00 hores", ha indicat Albella, que també ha informat que el pagament per quinzena és de 30 euros, un mes per 50 euros i 80 euros les tres quinzenes.

  Fito Sales, representant de l'empresa Ofertes Costa Azahar SL, encarregada d'organitzar el Campus L'Illa, ha explicat que aquesta serà una edició amb molta màgia, ja que totes les activitats de L'Illa Arts i de L'Illa Esports estaran ambientades en el món de Harry Potter, concretament amb l'escola de màgia de Hogwarts i la Quidditch School. Per a L'Illa Infantil s'ha triat el fil temàtic "Vinatrolls" per tal que, de la mà d'uns trolls divertits i colorits, els més petits practiquen l'anglès.

  "Tenim preparades activitats molt diverses per a tothom, que inclouen des d'excursions i acampades, a activitats d'aigua, manualitats, espectacles i pràctica d'esports alternatius perquè aquest estiu els xiquets i xiquetes de la localitat no deixin d'aprendre d'una forma lúdica. A través del joc i les dinàmiques de grup treballarem també molt una educació en valors ", ha assenyalat Sales.

  Per a més informació les persones interessades poden trucar al telèfon 625505625 o escriure a l'adreça electrònica info@ofertascostaazahar.com. En els propers dies també es repartiran fulls informatius en tots els centres educatius de Vinaròs.  Pujar