28 d’octubre de 2020 28/10/20

La regidora de Joventut, Berta Doménech, participa en la reunió convocada per l'IVAJ

La regidora de Joventut, Berta Doménech, participa en la reunió convocada per l'IVAJ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regidora de Joventut, Berta Doménech, participa en la reunió convocada per l'IVAJ - (foto 2)
  La regidora de Joventut, Berta Doménech, participa en la reunió convocada per l'IVAJ - (foto 3)

  El dijous dia 18 de juliol, la regidora de Joventut, Berta Doménech, va participar en la primera reunió de contacte amb el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, celebrada a Sant Mateu. La trobada va comptar amb l'assistència tècnica del Consell Valencià de la Joventut (CJCV) i dels representants de joventut de Benicarló i Sant Mateu.

  En aquesta reunió, Martí, va informar als representants polítics, dels eixos principals a partir dels quals s’articula l'Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ), així com l’estructura i la temporalització del Pla Concertat de Joventut 2019-2023: municipalització de les polítiques integrals de joventut.

  Aquest Pla Concertat és el que ha permés contractar un Tècnic de Joventut, grup A2, per dissenyar, executar i supervisar les polítiques juvenils del municipi. Tasca que iniciarà amb la realització d’una anàlisi i diagnòstic de la realitat juvenil, el qual, permetrà el disseny del Pla Local de Joventut de Vinaròs. Martí afirmava que l'objectiu, des dels departaments de joventut, és que les persones joves s’organitzen i es convertisquen en adolescents actius implicats en l’oci educatiu del municipi.

  Pujar