28 d’octubre de 2020 28/10/20

Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Popular i Cursa de Muntanya "Vol del Puig"

 Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Popular i Cursa de Muntanya "Vol del Puig" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
   Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Popular i Cursa de Muntanya "Vol del Puig" - (foto 2)
   Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Popular i Cursa de Muntanya "Vol del Puig" - (foto 3)
   Tot a punt per a una nova edició de la Caminada Popular i Cursa de Muntanya "Vol del Puig" - (foto 4)

  El proper 12 de novembre es durà a terme una nova edició de la Caminada Popular i Carrera "Vol del Puig", que tindrà obert el termini d'inscripcions fins el proper 9 de novembre a les 14:00 hores, tal com ha recordat aquest matí la regidora d'Esports Begoña López.

  Les persones interessades a participar, tant en la caminada com en la cursa, poden apuntar-se en línia a través del web hj-crono.es, o de forma presencial a l'oficina del Consell Municipal d'Esports (CME) o en altres establiments col·laboradors com Decathlon o Moliner Bernat.

  "Esperem que tothom gaudeixi d'aquesta activitat esportiva, que enguany presenta algunes novetats pel que fa al recorregut. En acabar, hi haurà un esmorzar per a tots els participants a l'ermita", ha destacat López, que ha animat a tothom a participar.

  María José Palop, del CME, ha confirmat que en aquesta ocasió la sortida serà a les 9:00 hores per als corredors i a les 9:30 hores per als que caminen, deixant un marge de mitja hora entre ambdós grups per a una millor organització de l'esdeveniment.

  En el cas de la cursa de muntanya hi haurà dos recorreguts, un de 10 i un altre de 17,5 quilòmetres, i el preu d'inscripció és de 10 euros. La caminada, en canvi, tindrà un sol recorregut de 7 quilòmetres, amb sortida sempre des de l'ermita, i un preu d'inscripció de 3 euros. Tant en una opció com en l'altra es lliurarà una samarreta al Mercat Municipal, si bé aquesta serà de colors diferents per distingir als que corren dels que participen en la caminada.

  Palop ha indicat que les novetats en el recorregut consisteixen en la incorporació d'un nou tram per als que realitzen la cursa llarga i ha indicat que els que ho desitgen, aquest proper cap de setmana poden fer aquest recorregut previ amb els membres del repte 10K.

  Finalment, des del CME, s'ha indicat que, a més de l'avituallament i esmorzar que ofereixen els patrocinadors, també hi haurà un sorteig organitzat per Decathlon pel que els participants que vulguen optar a un premi d'un parell de sabatilles per a noi o noia hauran de guardar la seua dorsal i dur-la a aquest establiment un cop hagi passat aquest esdeveniment esportiu.

   

  Pujar