15 d’octubre de 2019 15/10/19

"El PSPV-PSOE portarà prompte fins a Vinaròs els trens de Rodalies que mai van arribar amb el PP"

"El PSPV-PSOE portarà prompte fins a Vinaròs els trens de Rodalies que mai van arribar amb el PP" - (foto 1)

El secretari de Medi Ambient, Sostenibilitat i Costes de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, Guillem Alsina, celebra que el regidor del PP de Vinaròs, Lluís Gandia, "s'atrevisca a reivindicar davant Pedro Sánchez el que mai va ser capaç de sol·licitar a Mariano Rajoy". No obstant açò, li recomana "que no pateixi" perquè "amb el President Sánchez i el ministre Ábalos, els trens de rodalies a Vinaròs prompte acabaran sent una realitat".

I ho seran "perquè els socialistes sí tenim paraula, perquè nosaltres fem allò que diem que anem a fer, a diferència del que ocorre amb els representants del Partit Popular".

En aquest sentit, recorda que l'exministre De la Serna va prometre els trens per a la primavera de 2018 i que "quan es va produir el canvi de govern, el nou titular de la cartera de Foment es va trobar amb la desagradable sorpresa que el govern del PP no havia realitzat els preceptius tràmits administratius que exigeix la llei per a engegar un projecte d'aquestes característiques".

Alsina, que també és primer tinent d'alcalde de Vinaròs, posa de manifest que "tota la propaganda llançada durant mesos pels senyors Rajoy, De la Serna, Barrachina i Gandia, ha sigut una altra presa de pèl; aquests senyors del PP han estat 6 anys i mig prometent coses que no han fet i que sabien que no anaven a fer".

Tanmateix, el dirigent socialista agraeix "la confiança que el regidor del PP, Lluís Gandia, té en Pedro Sánchez i en el Partit Socialista; com sap que el PSOE compleix, ara està disposat a reivindicar allò que no es va atrevir a demanar en el seu moment a Rajoy per dos motius: perquè no volia posar en perill la seva cadira municipal i perquè com destacat militant que és del Partit Popular, sabia que el PP s'estava limitant a vendre fum a la ciutadania."

ocultar
"El PSPV-PSOE portarà prompte fins a Vinaròs els trens de Rodalies que mai van arribar amb el PP"
Pujar