24 de novembre de 2020 24/11/20

Programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària

  La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vinaròs i la Fundació Vicente Bernat Camañes y Agustina Domenech Julve, posen en marxa el PROGRAMA DE SUPORT I REFORÇ ESCOLAR PER A PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.

  QUÈ ÉS: El Programa de Suport i Reforç és un recurs educatiu que es posa a disposició de les famílies per ajudar els xiquets / es amb dificultats d'aprenentatge en les àrees instrumentals de llengua i matemàtiques o ciències.

  COM FUNCIONARÀ: El programa es compon de classes acadèmiques en grups reduïts d'alumnes, amb l'objectiu de millorar els resultats acadèmics dels menors amb vista al pròxim curs escolar per als alumnes de primària i amb vista als exàmens extraordinaris de juliol a secundària.

  QUAN ES REALITZARÀ:

  PRIMÀRIA: Del 4 de juliol al 10 d'agost / 2 dies a la setmana / 1h cada dia
  SECUNDÀRIA: Del 5 al 30 de juny / tres dies a la setmana / hora i mitja cada dia.

  ON ES REALITZARÀ: A l'antic Col·legi Sant Sebastià per a alumnes de primària, amb horari de matí. Per a alumnes de secundària al CEIP Jaume I amb horari de tarda.

  DESTINATARIS / ES DEL PROGRAMA: El programa està dirigit a alumnes de PRIMÀRIA i de SECUNDÀRIA amb dificultats d'aprenentatge.

  PREU: 10 €

  PERÍODE PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD: Els alumnes interessats hauran de presentar la sol·licitud en la Regidoria d'Educació a les següent data: del 8 al 9 de maig

  DOCUMENTACIÓ QUE S'HA DE PRESENTAR:

  1. - DNI dels pares i del menor.

  2. - Butlletí de notes de la segona avaluació.

  (En el cas d'haver més sol·licituds que places, es prioritzarà a aquells alumnes les famílies dels quals tinguen menys recursos econòmics.

  En el cas de no haver suficients sol·licituds, la Regidoria d'Educació es reserva el dret d'anul·lar la realització d'aquest programa)

   

  Pujar