1 de desembre de 2020 1/12/20

El president Puig es trasllada fins a Vinaròs per veure els efectes de la borrasca Glòria

El president Puig es trasllada fins a Vinaròs per veure els efectes de la borrasca Glòria - (foto 1)
  • Durant la seua estada el president ha destacat que des del Consell es va aprovar divendres una línia d'ajudes econòmiques perquè els ajuntaments puguen reparar totes les destrosses ocasionades abans de Setmana Santa

MÉS FOTOS
El president Puig es trasllada fins a Vinaròs per veure els efectes de la borrasca Glòria - (foto 2)
El president Puig es trasllada fins a Vinaròs per veure els efectes de la borrasca Glòria - (foto 3)

Aquest matí l'alcalde, Guillem Alsina, amb la resta de la corporació municipal, ha rebut a l'Ajuntament al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el president de la Diputació de Castelló, José Martí i al director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències José Maria Àngel, a més diputats i senadors, tant autonòmics com provincials. Durant la visita s'han traslladat fins a les zones més afectades per la borrasca Glòria per veure de primera mà els efectes del temporal, un dels més violents dels últims anys. Recordem que les platges del Fortí i del Clot, així com la Costa Sud i Costa Nord han sigut els principals perjudicats per la tempesta marítima.

L'alcalde Alsina ha agraït el “compromís de la Generalitat i en especial del president Puig que des del primer minut ha mostrat el màxim suport a Vinaròs i totes les localitats afectades pel temporal.” En aquest sentit, també ha volgut agrair “la feina de tots els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis que durant aquests dies han treballat de forma intensa per recuperar la normalitat”.

Alsina comentava que els tècnics municipals ja han fet una quantificació econòmica de tots els danys que ha ocasionat el temporal i en els propers dies es remetrà l'informe a la Generalitat per poder rebre les ajudes corresponents. Així mateix afegia que també s'ha demanat suport a la Diputació de Castelló, que des del primer moment va cedir maquinària a Vinaròs per facilitar les tasques de neteja als operaris municipals. D'altra banda, també ha reivindicat al Govern Central una “actuació més integral a tota la costa, amb inversions que siguen realment profitoses, una petició a la que també s'ha d'afegir la Generalitat”.

Per la seua banda, el president Puig ha insistit que des de les administracions es treballarà de forma conjunta per oferir el màxim suport possible als ajuntaments perquè reparen tots els desperfectes que ha ocasionat la borrasca Glòria. Segons remarcava el principal objectiu és garantir que les ajudes arriben el més prompte possible perquè abans de la Setmana Santa tot estiga en òptimes condicions de cara a la temporada turística.

Pujar