20 de setembre de 2020 20/9/20

Policia Local: indicacions en relació al pas de la Volta Ciclista a Espanya

  La Policia Local de Vinaròs informa que el proper dilluns 5 de setembre discorrerà per la localitat la 16a etapa de la Volta Ciclista a Espanya, que iniciarà a Alcañiz i finalitzarà a Peníscola.

  Aquesta tindrà la seva entrada a Vinaròs per la N-340a, concretament pel carrer Pilar, passant per la glorieta amb el carrer Soro i seguint per l'Avinguda Pablo Ruiz Picasso, Avinguda Castelló i de nou es sortirà a la N-340a amb direcció a Benicarló.

  A l'avinguda Pablo Ruiz Picasso, cantonada amb San Fernando, estarà ubicat, a més, un esprint intermedi. Per tot això, no estarà permès l'estacionament en els carrers indicats a partir de les 11:00 hores de dilluns.

  D'altra banda, els accessos als carrers, places d'estacionament i circulació dins el recorregut, quedaran tallats al trànsit almenys amb una hora d'antelació, a les 16:00 hores.

  El pas de la caravana publicitària passarà al voltant de les 15:00 hores i la cursa s'espera a Vinaròs cap a les 17:00 hores, segons el programa oficial.

  Des de les 16:00 hores i fins a les 17:30 hores, quedaran inoperatives les parades d'autobús de l'Església (San Cristóbal) i de Pablo Ruiz Picasso, on passen les línies de bus urbà i autobús a Benicarló-Peníscola. Les alternatives seran les de l'Avinguda Llibertat.

  Pujar