elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ocupació presenta una nova edició de Vinaròs Espai Treball

Ocupació presenta una nova edició de Vinaròs Espai Treball
  • L'objectiu és oferir als veïns aturats tallers pràctics de curta durada per facilitar la cerca de feina

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha presentat davant els mitjans de comunicació una nova edició del programa Vinaròs Espai Treball, que es durà a terme des de l'Agència de Desenvolupament Local, per tal d'ajudar a les persones aturades de la localitat a cercar feina. Es tracta de tallers de curta durada, de 3 hores, per assessorar als veïns desocupats com realitzar un bon currículum o com buscar treball d'una forma més eficient a través d'Internet.

Cano ha detallat que “els tallers es faran tots els dilluns i dijous de cada mes de 12:30h a 14:00h, des del març fins al juny, i estaran oberts a tota la ciutadania en situació d'atur interessada en millorar les seues capacitats per cercar feina”. En aquest sentit la regidora ha remarcat que a banda de millorar les capacitats de buscar treball, els tallers també seran una bona oportunitat per ajudar als participants a familiaritzar-se amb les noves tecnologies, avui en dia fonamentals per a trobar feina.  Els tallers són “Fes-te el teu currículum”, “Busca Treball per Internet I” i “Busca Treball per Internet II".

La regidora Cano ha insistit que les places són limitades i caldrà realitzar una inscripció prèvia a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) ubicada al carrer Sant Ramon. En aquest sentit, ha remarcat que es donarà preferència a les persones que estiguen inscrites a l'Agència de Col·locació de Vinaròs. Per més informació dels cursos que s'ofereixen es poden adreçar a l'ADL.

Pujar