elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzades 2,5 tones d'haixix a Vinaròs llestes per a la seua distribució i venda

Localitzades 2,5 tones d'haixix a Vinaròs llestes per a la seua distribució i venda
  • El jutge va ordenar presó immediata per als dos detinguts

Dins dels serveis que la Guàrdia Civil ve desenvolupant de vigilància de les costes, els ports i aeroports, i de les vies de comunicació per a evitar el tràfic de drogues, mercaderies il·lícites, el contraban i la xarxes internacionals de tràfic de substàncies prohibides i il·legals a la província de Castelló durant tot l'any, la Guàrdia Civil estableix un ampli dispositiu de prevenció sobre les rutes d'entrada, i d'aquesta manera vigilar i controlar tots el punts i vies d'accés a la província.

L'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga (EDOA) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló ha confiscat el passat dia 20 d'abril 2.467 kg d'haixix repartit en 65 fardells que prèviament havien sigut alijados en una platja de la costa nord de la província.

En aquest cas, l'actuació policial es va saldar amb la detenció de dos homes per un delicte de tràfic de drogues i un altre de robatori i ús de vehicle a motor, en tractar d'introduir i distribuir a la província quasi dues tones i mitja d'haixix, ocults en dos vehicles. Un d'ells prèviament sostret, albergava la totalitat de la droga mentre que l'altre era emprant com a llançadora, per a exercir funcions de reconeixement de la zona i poder circular lliurement per a tractar de perpetrar l'il·lícit amb seguretat.

D'aquesta manera, la Guàrdia Civil de Castelló va aconseguir evitar l'entrada i distribució en el mercat il·legal d'aquesta mena de substàncies.

Les diligències instruïdes juntament amb els detinguts van ser lliurats en els Jutjats de Vinaròs, qui va ordenar el seu ingrés a la presó.

L'actuació ha sigut realitzada per l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

Pujar