elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor l'exalcalde de Vinaròs, Jordi Romeu

Mor l'exalcalde de Vinaròs, Jordi Romeu
  • Va estar al comandament del consistori durant els anys 2007 i 2011, a més de regidor socialista durant setze anys

Hui és un dia trist per al municipi de Vinaròs, Jordi Romeu, exalcalde del municipi, ha mort de manera sobtada als 67 anys. Va ser alcalde durant els anys 2007 fins al 2011y va ser regidor en representació del PSPV-PSOE durant setze anys.

Va ser cap de la llista socialista en les eleccions de 2003, 2007 i 2011, sent primer tinent alcalde i regidor d'Urbanisme en 2003 i en 2007 es va proclamar com a alcalde de Vinaròs després de realitzar un pacte amb PVI i el Bloc.

L'ajuntament de Vinaròs ha decretat el duel oficial des d'avui fins al dilluns dia 26 de juliol en memòria de la seua exalcalde. Així mateix, han transmès les seues condolences a la família, amistats i companys i companyes per aquesta pèrdua.

El PSPV-PSOE de Castelló també ha mostrat les seues màximes condolences a familiars, afins i amics de Jordi Romeu i han lamentat profundament la seua inesperada defunció.

Demà dissabte 24 de juliol, des de les 9.00 fins a les 12.00 hores, el saló de plens de l'ajuntament acollirà la capella ardent perquè els veïns es puguen acomiadar de Jordi Romeu. L'ajuntament destaca que en tot moment es respectaran les normes sanitàries.

Quan va estar sota els comandaments de l'alcaldia de Vinaròs, l'acte més destacat va ser la celebració de l'IV Centenaris de l'arribada de la relíquia de Sant Sebastià al municipi en 2010. A més d'obres necessàries com diverses remodelacions del passeig marítim i el mercat, la rehabilitació de l'edifici del Pirulí, la ciutat esportiva i el centre de dia de majors dependents. Així com la construcció del primer parc per a gossos i el parc sènior de Fora del Foral, entre múltiples accions més.

Pujar